Signe & Mads’ bryllup, Mou, Aalborg

Vi mødte hinanden på efterskole for godt 12 år siden. Nu har vi været kærester i 10 år, og fejrede den runde årsdag med en smuk vielse i Mou Kirke, flot reception med bryllupskage i Mads’ barndomshjem og en fantastisk fest i Aalborgs Utzon Center.

-Signe og Mads

 

Den 6. oktober sagde Signe og Mads ja til hindanden i Mou Kirke nær Aalborg. Bryllupsfesten blev holdt i det flotte Utzon Center i Aalborg, der bød på flotte omgivelser og fantastisk mad. Jeg var med som deres bryllupsfotograf hele dagen.

Jeg fik efterfølgende en meget flot hilsen fra parret:

Vi er meget begejstrede for din indsats og resultatet! Vi har allerede fået mange positive tilbagemeldinger fra dem, som indtil videre har fået set billederne. Vi er positivt overraskede over, hvor mange gode billeder du tog i løbet af hele dagen og hvor lidt vi bemærkede din tilstedeværelse 🙂
Tusind tak!
 
Mange hilsner
Signe og Mads

 


Vis stort kort