Jane & Jeppe, Hvidbjerg Kirke

For ca. 5 år siden fik Jeppe Janes nummer af et fælles vennepar. Vi aftalte at mødes på en cafe en fredag aften i Århus. Vi er nu glade for, at vores venner førte os sammen, for det har videreudviklet sig til et lykkeligt forhold.

Lørdag d. 15. september valgte vi at sige ja til hinanden, da vi blev viet i Hvidbjerg Kirke på Mors. Efterfølgende fik vi kaffe og bryllupskage hos Janes forældre og holdt derefter bryllups fest på Belle Epoque i Nykøbing.

På vores bryllupsdag var Per fotograf – og det var et godt valg. Per er som bryllups fotograf, yderst professional og tager virkelig sin opgave seriøst. Han har været yderst kundemindet, før, under og ikke mindst efter vores bryllup. Han havde en fotograf mere med, som en ekstra bonus. Dette gjorde, at vi fik super gode billeder fra kirken fra flere vinkler og gode stemningsbilleder i mange situationer! Per var rigtig god til at fange de øjeblikke, man aldrig selv formår!

Vi har haft et par spørgsmål på mail efterfølgende, hvor svarende er kommet meget hurtigt. Billederne er af god kvalitet. Vi har virkelig fået meget for vores penge! Det har været hver eneste øre værd.

Tak – fordi at du, Per kan holde minderne i gang ud fra de flotte billeder.

Med venlig hilsen
Jane og Jeppe

 

Jeg siger tusind tak til Jane og Jeppe for de flotte ord og for, at jeg måtte forevige deres store dag. Deres portrætserie tog vi ved Sindbjerg Savværk, som var en super god lokation. 🙂


Vis stort kort