Julia & Nicolai, Ansgars Kirken, Aalborg

Den 6. juni var jeg en tur i Ansgars Kirken i Aalborg for at fotografere Julia og Nicolais vielse. Efter vielsen var der reception og fest på det flotte Sebber Kloster i Nibe.

Efterfølgende modtog jeg denne fantastiske hilsen fra parret, som de har givet mig lov til at dele med jer 🙂

Hej Per

Tusind tusind tak for alle de skønne og fantastiske bryllupsbilleder, vi har set dem igen og igen, vist dem til familie, venner og naboerne på vejen- vi har kun rosende ord for dit flotte arbejde og du har med dine billeder givet os et uundværlig minde fra vores store dag.

Du har været fantastisk god til at fange det vi ønskede os, du var altid lige i nærheden og havde kameraet klar til at fange de vigtige øjeblikke fra dagen, vi er meget imponeret over din kreativitet til at finde smukke og stemningsfyldte locations til vores portræt fotos, du har med dine billeder foreviget vores bryllup på en fornem og professionel vis og alle billeder oversiger klart de forventninger vi havde.

Sidst men ikke mindst vil vi også komplimenter din måde at være på, du er venlig, behagelig og iderig. Du var opmærksom, god til at fange de vigtige øjeblikke og samtidig til tider helt usynlig.

Tusind tak for en rigtig god oplevelse og alle de skønne billeder, vi vil gladeligt anbefale dig til alt og alle.

Kærlig hilsen- Julia og Nicolai