• bryllup-001
 • bryllup-002
 • bryllup-003
 • bryllup-004
 • bryllup-005
 • bryllup-006
 • bryllup-006b
 • bryllup-007
 • bryllup-016
 • bryllup-017
 • bryllup-018
 • bryllup-019
 • bryllup-020
 • bryllup-021
 • bryllup-023
 • bryllup-024
 • bryllup-025
 • bryllup-030
 • bryllup-031
 • bryllup-040
 • bryllup-041
 • bryllup-044

Rikke & Troels, Aalborg

Vi er utrolig glade for de virkeligt flotte billeder du har taget af os og festen til vores bryllup. Du har formået at fange stemningen på dagen, stort set uden at vi lagde mærke til at du var der. Tak for din professionelle tilgang. Vi vil helt sikkert anbefale dig til vores venner.

– Rikke og Troels

 

Den 18. juni havde jeg fornøjelsen af, at fotografere Rikke og Troels’ bryllup i Aalborg.

Vielsen foregik i Vor Frue Kirke og det var første gang jeg besøgte kirken. Jeg var meget imponeret over den. Det er en stor flot kirke, som er noget nær optimal for en fotograf. Der var et flot jævnt og blødt lys fra vinduerne og gode muligheder for placering.

Efter vielsen var der reception og fest på det unikke Utzon Center, som Jørn Utzon skabte sammen med sin søn Kim inden han døde i 2008. Udover café og festsal indeholder centret også udstilling om Jørn Utzon. Et flot sted og maden var fantastisk.

Centret ligger på havnen i Aalborg lige overfor Aalborghus Slot, hvor vi gik over og tog en portrætserie mellem reception og festen.
Jeg fik efterfølgende følgende pæne ord fra brudeparret:

 


Vis stort kort

Der er lukket for kommentar.