Betingelser/GDPR

Rettighederne til jeres billeder
Alle jeres billeder leveres i samme opløsning som de er optaget i (minimum 10 Megapixels, medmindre de er beskåret). I må bruge billederne frit til ikke-kommercielle formål. Det vil sige, at i gerne må fremkalde, kopiere og dele billederne som i har lyst.
Ligger i billeder på Facebook vil jeg sætte pris på hvis i nævner mig som fotograf, men det er ikke et krav.

GDPR
Alle personlige oplysninger og kundedata behandles fortroligt og vidergives ikke til andre. Jeres billeder vil ikke blive brugt til markedsføring (facebook og hjemmeside), medmindre i på forhånd har givet tilladelse hertil.
Jeres data og billeder gemmes af mig såfremt i giver tilladelse hertil. Kunder kan til enhver tid bede om at jeg sletter al data, der vedrører dem.

Leveringstid
Den endelige leveringstid afhænger af hvilken pakke, samt eventuelt tilbehør i har bestilt Jeg forbeholder mig retten til op til 5 ugers leveringstid, men den reele tid vil typisk være ca. 1 uge afhængig af omfanget af billeder og tid på året.

Betaling
Som det også fremgår på pris-siderne, så forlanger jeg et depositum betalt ved fremmøde på bryllupsdagen. Det resterende beløb opkræves ved levering af jeres færdige billeder.

Online galleri
Til mine online gallerier benytter jeg udbyderen PASS, der benyttes af bryllupsfotografer over hele verden.